Førerkort og ID-krav Følg

Avhengig av hvem du bestiller fra og landet du reiser i, kan bilutleieleverandøren be om dokumentasjon (gyldig førerkort, passet ditt, et kredittkort og ytterligere dokumentasjon med navnet og adressen din). Det beste rådet vårt er å sjekke med bilutleieleverandøren din i tillegg til destinasjonslandets lokale ambassade eller konsulat (på nettsiden deres) før du bestiller. Husk at det er hver enkelt passasjers personlige ansvar å sikre at de har korrekt dokumentasjon før de reiser.

Påminnelse
Skyscanner er ikke et reiseselskap, og vi selger ikke billetter. For spørsmål om bestillingen din, ber vi deg kontakte flyselskapet eller reisebyrået