Hvordan søker jeg etter større kjøretøyer slik som SUV-er eller minibusser? Følg

Når du er på resultatsiden, bør du kunne se alle kjøretøyenes kapasitet. Dersom du vil søke etter større kjøretøyer, anbefaler vi at du bruker «Biltype»-filteret vårt og krysser av boksen for «Minibuss».

Påminnelse
Skyscanner er ikke et reiseselskap, og vi selger ikke billetter. For spørsmål om bestillingen din, ber vi deg kontakte flyselskapet eller reisebyrået