Vælg sprog

Krav til kørekort og ID Følg

Afhængigt af hvem du booker med og det land, du rejser i, kan biludlejningsselskabet bede om visse dokumenter (et gyldigt kørekort, dit pas, et kreditkort og yderligere dokumentation med dit navn og adresse på). Vores bedste råd er at tjekke med dit biludlejningsselskab, samt hos dit destinationlands lokale ambassade eller konsulat (eller deres hjemmeside), før du bestiller. Husk, at det er hver passagers personlige ansvar at sikre, at de har den korrekte dokumentation, før de rejser.

Påmindelse
Skyscanner er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. For spørgsmål vedrørende din booking, kontakt venligst flyselskabet eller rejsebureauet