Vælg sprog

Hvorfor ændrer prisen sig nogle gange ændre, når jeg omdirigeres til et biludlejningsselskabs hjemmeside? Følg

Vi gør alt for at sikre, at de oplysninger, du ser på Skyscanner er korrekte og aktuelle, men en sjælden gang, kan der være grunde til, at prisen ikke er repræsenteret nøjagtigt hos Skyscanner. Hvis du opdager en prisforskel, mellem Skyscanner og et biludlejningsselskab, bedes du kontakte os ved hjælp af kontakt os-linket herunder, med alle oplysninger (afhentningssted, afhentnings-/afleveringsdato, tider og biludlejningsselskabet) og vi vil undersøge det nærmere.

Påmindelse
Skyscanner er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. For spørgsmål vedrørende din booking, kontakt venligst flyselskabet eller rejsebureauet